WwW.G!zL!ÖzN€.€N!y!FoRuM.N€T
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

WwW.G!zL!ÖzN€.€N!y!FoRuM.N€T

Hoşgeldiniz, Misafir.
Son Ziyaretiniz: Perş. Ocak 01, 1970
Toplam Mesajınız: 0

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Nihat Doğan deli gibi aşık

3 posters
YazarMesaj
gizli_oznee
Administrator
Administrator
gizli_oznee

Erkek
Müzik Türü : : Nihat Doğan deli gibi aşık Rapwk8
Ruh Halim : : Nihat Doğan deli gibi aşık Asik10
ReP PuANı :
Nihat Doğan deli gibi aşık Left_bar_bleue999 / 999999 / 999Nihat Doğan deli gibi aşık Right_bar_bleue

Nihat Doğan deli gibi aşık Empty
MesajKonu: Nihat Doğan deli gibi aşık   Nihat Doğan deli gibi aşık I_icon_minitimePtsi Ocak 26, 2009 1:00 am

Habertürk'te Saba Tümer'in programına konuk olan Nihat Doğan, şimdilerde kız arkadaşı olan Didem Uzel'e 10 yıldır platonik bir aşk hissettiğini ve 2,5 ay peşinde koştuğunu itiraf etti.

Canlı yayında ilk kez duygularını açıkça ifade eden Nihat Doğan, "Didem'i 10 yıl önce bir kez havaalanında görmüştüm. Platonik aşıktım ona. En son maça gitmiştik. Mecidiyeköy'de katlı otoparktan stada doğru giderken o da restauranta doğru geliyordu. Göz göze geldik. Benim için dakikalar saniyeler durdu. Stada girdik. O beni görmüyordu, ama o ben onu görüyordum. Zaten ona bakmaktan maçı da seyredemedim. Akşam kutlama oldu, kutlamada 'Allahım' dedim içimden. Kalabalık bir ortamdı ama konuşmadık orada" diye konuştu.

TEK ŞARTIM VAR: DİDEM DE GELSİN

Didem Uzel ile tanışabilmek için türlü numaralar çevirdiğini de saklamayan Nihat Doğan, o gece Hande Ataizi ile Şafak Sezer'in programına davet edildiğini ve bu fırsatı kullandığını itiraf ederek "Ben o arada 'Didem'e nasıl ulaşırım, nasıl yanyana gelirim?' diye düşünüyordum. Dedim ki 'Bir tezgah kuralım. Programa geleceğim ama Didem'i de getirirseniz gelirim, yoksa gelmem' dedim. 'Tamam' dediler. 'Gelirim, Didem orada olmazsa çeker giderim' dedim. Daha sonra programa çağırıldık. Didem'le kuliste sohbet ettik. Hayatımda ilk defa bir bayanın peşinden koştum. 2,5 ay koştum" açıklamasını yaptı.

Nihat Doğan, Didem Uzel'le tesadüfen karşılaşmış gibi yapmak için, Uzel'in sıkça gittiği mekanların önünde arabasında beklediğini de itiraf etti.

NİHAT'A SORDUNUZ MU?

Doğan'ın bu itiraflarından sonra yayına bağlanan Didem Uzel, kendisinin de bunları ilk kez duyduğunu ve çok şaşırdığını belirtti.

Bu arada Didem Uzel'in yayına bağlanır bağlanmaz "Beni bağlarken Nihat'a sordunuz mu 'Didem'i bağlayabilir miyiz' diye?" sorusu ekran başındakileri olduğu kadar Saba Tümer'i de şaşırttı.

Doğan, Uzel'e "Telefona bağlanman sürpriz oldu Didem Hanım?" diyerek imalı bir göndermede bulundu. Didem Uzel ise 'Beni bağlamayın' dediğini ancak daha sonra Nihat Doğan'ın güzel sözlerini duyunca fikrini değiştiridiğini söyledi.

Sık sık Didem Uzel'in sözlerini keserek 'Tamam, fazla anlatma, burda anlatma' uyarısında bulunan ve bir an önce telefonu kapatmasını isteyen Nihat Doğan'ın, Uzel'in yayına bağlanmasından rahatsızlık duyan tavırları ve sözleri üzerine Saba Tümer, "Bana bak benim programımda maçoluk işlemez" diye espri yaptı. Doğan programın sonunda Tümer'den Didem Uzel'in telefona bağlanmasının kendisinin arzusu olmadığını teyid etmesini istedi
http://gizlioznee.eniyiforum.net
sevim
Moderatörler
Moderatörler
sevim

Kadın
Ruh Halim : : Nihat Doğan deli gibi aşık Nerede10
ReP PuANı :
Nihat Doğan deli gibi aşık Left_bar_bleue140 / 999140 / 999Nihat Doğan deli gibi aşık Right_bar_bleue

MesajKonu: Geri: Nihat Doğan deli gibi aşık   Nihat Doğan deli gibi aşık I_icon_minitimeSalı Ocak 27, 2009 4:14 am

haber için saqol..
avrılım_sena
Süper moderatör
Süper moderatör
avrılım_sena

Kadın
Tuttugu takım : : Nihat Doğan deli gibi aşık 85352110
ReP PuANı :
Nihat Doğan deli gibi aşık Left_bar_bleue250 / 999250 / 999Nihat Doğan deli gibi aşık Right_bar_bleue

MesajKonu: Geri: Nihat Doğan deli gibi aşık   Nihat Doğan deli gibi aşık I_icon_minitimePaz Mart 01, 2009 1:39 am

sevim demiş ki:
haber için saqol..
http://www.avrilciyiz.eniyiforum.net

Nihat Doğan deli gibi aşık
1 sayfadaki 1 sayfası