W3L!5@ Süper moderatör
Mesaj Sayısı : 1113 Yaş : 30 Nerden : bulutların üstünden Tuttugu takım : : Müzik Türü : : Ruh Halim : : ÜLKEM : ReP PuANı : Kayıt tarihi : 30/10/08
| Konu: telefondaki karışıklık Çarş. Kas. 12, 2008 10:21 pm | |
| gecen sene bnm mat notlarım cok kötü olduundan en sonuncu sınaw sonucum mecburi ii olmak zorundaydı.Ben cok zor derslere konsantre olan bi kişiyim dikkatim hemen dagalır.O gün dikkatimin dagılmadıgı nadir olan günlrden biriydi.Birden bi telefon geldi yetişemedim ama dikkatimi dagıttıgı için cok sinirlenmiştim.Numarayı yeniden cevirdim pardon ama telefona yetişemedim bizim evi aramıştınızda dedim ordaki kişide ben sizin numarayı aramadm demesinmi.Tabi bu olaya acayip sinirlendim cünkü bizim tel numaralaı gösterio.Ne diosn ya aramışsın işte bari inkar etme die cocugu payladım ii bi kızmışımm sonra demekki oda bndn tırstı bişi de diemedi teli kapatırken bidaha bu numarayı arama die yüzüne kapattım.Aksam bi telefon geldi ve abim actı telefonu.Megersem o kadar kızdıgım kişi abimin arkadasıymıs. Çok fena utanmıstım cünkü cok fena laf saymıştım.Ama abim bunları duydugunda cok güldü ama acayip sinirlenmişti. bu anımı hiç unutamıorm | |
|
susqun Süper moderatör
Mesaj Sayısı : 641 Nerden : mltyaa Tuttugu takım : : Müzik Türü : : ReP PuANı : Kayıt tarihi : 31/08/08
| Konu: Geri: telefondaki karışıklık Perş. Kas. 13, 2008 3:35 pm | |
| | |
|
W3L!5@ Süper moderatör
Mesaj Sayısı : 1113 Yaş : 30 Nerden : bulutların üstünden Tuttugu takım : : Müzik Türü : : Ruh Halim : : ÜLKEM : ReP PuANı : Kayıt tarihi : 30/10/08
| Konu: Geri: telefondaki karışıklık Perş. Kas. 13, 2008 10:41 pm | |
| ya şimdi anlatınca biraz gülünç gelio ama yasayınca trajedi resmen | |
|
susqun Süper moderatör
Mesaj Sayısı : 641 Nerden : mltyaa Tuttugu takım : : Müzik Türü : : ReP PuANı : Kayıt tarihi : 31/08/08
| Konu: Geri: telefondaki karışıklık Salı Kas. 18, 2008 11:02 pm | |
| ewet hklısın .. | |
|
W3L!5@ Süper moderatör
| Konu: Geri: telefondaki karışıklık Cuma Kas. 21, 2008 8:49 pm | |
| öle dendiinde bi yüzüm hal almış görülmelkti bide o kadar azarladıım kişinin bizim buralara tasınma ihtimali olduunu ögrenmiştim sonradan | |
|